Nieuwe mok nodig? Dit zijn de leukste categorieën

Je kunt om verschillende redenen besluiten om te investeren in een aantal nieuwe mokken. Behalve dat je uitgekeken kunt zijn op de mokken die je hebt, is het tevens mogelijk dat je niet langer je chocomelk uit een beker met afgebroken oortjes wilt drinken.  

Ook wanneer je samen gaat wonen of vaker personen die graag thee drinken op bezoek krijgt, heb je een goede reden om je mokken voorraad aan te vullen. Je komt er dan achter dat een mok in verschillende categorieën te koop is. In dit artikel bespreken we enkele met je.

 

De warme koude tover mok

 

Je hebt natuurlijk je eigen voorkeur als het op het samenstellen van je servies aankomt. Maar het is leuk om zo af en toe uit de ban te springen door een bijzondere mok toe te voegen aan je collectie. Een warme koude magische mok pas perfect bij deze handelswijze. Dit zijn mokken die van kleur veranderen wanneer je een warme vloeistof in ze schenkt. Dit zorgt ervoor dat een tekst of afbeelding zichtbaar wordt, wat de mok nog leuker maakt.

 

Mokken met een bijzondere vorm

 

Vooral als je kinderen hebt zullen mokken die een bijzondere vorm hebben je erg aanspreken. Ze passen ook goed in een speels interieur vooral wanneer je ze met een van de hedendaagse grappige thee-eitjes combineert. De frisse kleuren waarin deze mokken vaak vervaardigd zijn, fleuren dan ook gelijk je saaiste legplank in de keuken op.

 

Een inspirerende mok

 

Deze mokken brengen een boodschap over aan een ieder die ze gebruikt of ziet. Ze zijn versierd met een tekst, foto of een combinatie van deze twee opties. 

Je kunt de mokken bedrukken met je eigen ideeën of ze reeds klaargemaakt vinden in haast elke goed gesorteerde winkel.

 

Mokken voor speciale aangelegenheden

 

Voor elke feest- of gedenkdag is er wel een mok te koop. Tijdens Valentijnsdag zie je ze bedrukt met hartjes en lieve teksten die helpen om je gevoelens met je geliefde te delen. Maar ook op moeder-en vaderdag zijn er mokken te koop met teksten waarmee je je waardering voor deze ankers in je leven kunt uitspreken.

 

Mokken als relatiegeschenk

 

Bij deze categorie mokken worden de kleuren, het motto en logo van een bedrijf op een creatieve wijze gedrukt op een mok. Hierdoor zijn ze een leuk promotiemiddel voor elk bedrijf. Afgegeven aan zakenpartners zorgen dit type mokken er voor dat de band in stand gehouden wordt.

 

Tenslotte noemen we hier nog de reis mokken die je trouwe metgezel tijdens het reizen zijn en de mok waarop historische wetenswaardigheden worden uitgebeeld. En als geen van deze opties je bevalt kun je nog altijd je eigen mokken ontwerpen bij ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *